Κατασκευή Ιστοσελίδας για κάθε budget

Η κατασκευή ιστοσελίδας δεν είναι κάτι απλό και απαιτεί μεθοδική δουλειά. Στη digitalmonkeys ασχολούμαστε με την κατασκευή ιστοσελίδων που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις. Σύγχρονα και mobile friendly sites τα οποία ξεχωρίζουν για την αισθητική και τις επιδόσεις τους σε ταχύτητα, ευκολία χρήσης και SEO.

Η συνταγή για κάθε πετυχημένη ιστοσελίδα

Κάθε πετυχημένο site για εμάς πρέπει να έχει:
 • 1.

  Ταχύτητα

  Το πόσο γρήγορα φορτώνει ένα site αποτελεί ένα από τα κυριότερα συστατικά για την επιτυχία του. Φροντίζουμε και εγγυόμαστε ότι η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας θα είναι στα σύγχρονα standars της Google.

 • 2.

  Design

  Μοντέρνο site χωρίς καθαρό και εύχρηστο layout δε μπορεί να υπάρξει και για αυτό εμείς στη Digitalmonkeys έχουμε το design ως ένα από τα σημαντικότερα συστατικά επιτυχίας στην κατασκευή ιστοσελίδας.

 • 3.

  Mobile Friendly

  Πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό online επισκεπτών έρχεται από τα κινητά τηλέφωνα. Για αυτόν το λόγο κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε είναι απόλυτα responsive και mobile friendly παρέχοντας τέλεια εμπειρία χρήσης.

 • 4.

  SEO

  1η σελίδα στη Google; Και όμως γίνεται εφόσον εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες SEO που χρησιμοποιούμε! Φροντίζουμε ότι κάθε ιστοσελίδα μας είναι 100% optimized για τις οργανικές αναζητήσεις ακολουθώντας τις τελευταίες SEO τεχνικές.

diafimisi-sto-google

Ό,τι επιχείρηση και αν έχετε, επιβάλεται να έχει online παρουσία! Όποιο και αν είναι το budget σας, είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε και να καταλήξουμε στην καλύτερη λύση για εσάς.

Αξιοποιώντας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και πλατφόρμες, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την κατασκευή site προσαρμοσμένου στην περίπτωσή σας. Από εταιρική ιστοσελίδα και ενημερωτικό portal μέχρι eshop με διασύνδεση στο skroutz, είμαστε ειδικοί στην κατασκευή ιστοσελίδων και παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη και κάθε budget.

Αναβαθμίστε το τωρινό σας site

Ακόμα και αν έχετε ένα ήδη υπάρχον website και επιθυμείτε να το ανανεώσετε, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε! Αναλαμβάνουμε την μεταφορά όλου το site σας (βάση δεδομένων;) με εγγύηση μηδενικής απώλειας περιεχομένου. Με απλά λόγια διατηρήστε το ήδη υπάρχον περιεχόμενο και δώστε νέα πνοή στην επιχείρησή σας με ένα νέο, μοντέρνο site που ακολουθεί τις πιο σύγχρονες πρακτικές και στρατηγικές.

Δείτε μερικά από τα έργα μας

Έξτρα Υπηρεσίες που προσφέρουμε: SEO, Διαφήμιση στη Google, Διαφήμιση στα Social, Email Marketing, Ανάπτυξη Εφαρμογών.

Πείτε μας τι χρειάζεστε

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Επικοινωνήστε μαζί μας